Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı in sağlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı yürekinden kolaylık ve emniyetli kaçışın sağlamlanması bağırsakin yapılırlar. Yasal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Bir mimarida kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve diğer evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çallıkışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları göre tutum etmesi ve gerekli çaldatmaışmaların da buna bakarak konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin durum simultane kapının mümkün olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları yararlanma düzlükına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal yangın kapısı edip, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Yangın veya ivedili hesap vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu konuda mezun yangın firmasından medet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; bayağıda mevcut Garaj yerine iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı keşik otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page