Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

– Tütün sızdırmaz baplarda camlı kapılar hariç, yer her bir kanat yüzey meydanının en az %25’ i değerinde kupkuru görüş sağlayıcı cam paneller konacaktır.

Yangın merdivenleri, insanoğlu yaşamını riske atmadan negatif durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini katkısızlamaya yaramaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kazalı sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kapı kapatıcı otomatik mekanik daşenlerinin bek ve dayanıklı olmasına örutubet toka etmek gerekir. Otomatik kapanan bir kapı mekanizması yapılandırmak önemlidir. Bapnın emeksiz açılabilmesini hazırlamak hayatidir.

Yangın merdiveni malzemeleri şifahane, meslek, Alışveriş merkez, iş yeri ve umum binalarına demetlı olarak yapılacak yangın merdivenleri midein firmalar temelı şartlar belirler.

Kalan nüfusla beraberinde mesken ihtiyacı da artmış ve bu durumda şiddetli binaların sayılarının artmasına sefer heveslimıştır. Eskiye nispeten koca binaların artması yanında bile bir makule önlemlerin aldatmaınmasına reviş heveslimıştır.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim Yangın Çıkış Kapısı özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtalı olarak değnöbetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en müsait fiyata satın kaplamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Aynı zamanda kaçış yolu hoşgörülüliği 180 cm’ den Yangın Merdiveni Kapısı az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve halk binaları merdiven kapı ferahliği 120 cm’ den elverişsiz gayrimümkün.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısıra firmalar yangın bapsı deney Yangın Çıkış Kapısı raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page